Tre essentielle ting til det perfekte gamer setup

Leder du efter nyt udstyr til det perfekte gamer setup? Så se med her og få gode tips og tricks til at skabe det perfekte setup.

Den rigtige computer for dig

Der er ikke noget entydigt svar på den rigtige computer for dig – det kommer nemlig i høj grad an på den type spil du spiller og hvad du ellers bruger computeren til. Hvis dine spil er tunge at trække, skal du bruge en stærk computer som kan holde til de store spil. Hvis spillet ikke kræver så meget plads, kan en helt almindelig bærbar sagtens køre det. Batteri til bærbar kan findes på nettet.

En god og behagelig stol

Når man spiller et rigtig godt spil, kan den ene time efter den anden pludselig suse afsted. Det kan betyde, at du hurtigt ender med at sidde ned foran skærmen i lang tid. Det kan lægge pres på din ryg og nakke, hvis du sidder for meget foroverbøjet. Derfor bør du sidde i en god og ergonomisk stol, som giver dig den rette støtte til din krop. På den måde undgår du de irriterende og ofte ubehagelige gener. I værste fald kan du udvikle en dårlig kropsholdning og det kan være svært at korrigere. Sid derfor i en rigtig gamer stol.

En hurtig mus

Man kunne nævne mange andre ting som det sidste udstyr, men en god og hurtigt mus er essentiel for enhver gamer med respekt for sig selv. Der skal nemlig ofte reageres hurtigt, når man spiller online mod andre spillere. Det kræver gode reflekser og en mus, der kan følge med. Derfor bør du lede lidt ekstra efter en god mus, som kan reagere på dine håndbevægelser. Derudover skal den også passe til din hånd og være behagelig at holde på – så skal det nok blive en god gamer-oplevelse.