Sådan planlægger du et fedt LAN-party med vennerne

18. januar 2023

Skal du mødes med vennerne i weekenden for at game, kan det være, du savner inspiration til en hyggelig dag eller aften foran computerne. Hvis I gerne vil spille med andre, der også interesserer sig for gaming langt ud på natten, kan det være en god idé at undersøge en af de lokale netaviser i dit område f.eks. for Vejle, da der i nogle byer bliver arrangeret et LAN-party, I kan tage med til. Du kan også her få nogle tips til at arrangere dit eget LAN-party.

Godt med albuerum

At holde et LAN-party kan godt kræve noget plads til at opsætte jeres gamingudstyr. Computere, mus og måske endda ekstra skærme fylder, især hvis I er flere kammerater, der skal sidde side om side. Af den grund kan det være en god idé at få fat på ekstra borde og stole, hvis du ikke har det hjemme, så I ikke sidder på skødet af hinanden hele aftenen.

Afhold turneringer

Alt efter hvilket slags spil I spiller sammen, kan det være sjovt, hvis du planlægger en turnering. Del jer i to eller flere hold, og aftal, hvad der giver point. Hold styr på pointscoren, og udråb vinderen. Du kan som bonus købe en lille præmie til vinderholdet/vinderen. For at gøre mere ud af det kan der måske være en sjov straf til det tabende hold.

Sørg for et bjerg af snacks

Til et LAN-party kan du sørge for, at der er rigeligt med snacks og drikkevarer, så I ikke sulter og tørster, mens I klarer bossen eller sniger jer ind på fjenden. Samtidig er der god chance for, at I kommer til at game langt ud på natten, hvilket kan kræve noget proviant. Køb forskellige snacks som f.eks. chips, slik, pølsehorn, pizzasnegle og sodavand. Spørg også gerne dine venner for at få inspiration til, hvad du skal handle ind.