Øv balancen, mens du gamer, med en Wobbel fra Legebyen.dk

21. februar 2022

Med et Wobbel balancebræt fra Legebyen.dk har du mulighed for at styrke balanceevnen, samtidigt med at du spiller dit yndlingsspil på din pc eller spillekonsol. Læs mere om fordelene ved at udfordre dit eller dit barns motoriske evner i artiklen herunder.

Brug din Wobbel til gaming, læsning, leg og motion

Det er sundt at øve balancesansen, også kaldet vestibulærsansen, hele livet igennem – og hvorfor ikke gøre det samtidigt med, at du gamer? Med et Wobbel balancebræt kan du stimulere balancesansen samtidig med, at du slapper af med din computer, tablet eller håndholdte konsol. På legebyen.dk kan du købe balancebrættet i flere forskellige størrelser, og der er derfor gode muligheder for at finde en model til enten dig selv eller dit barn. Det er nemlig ikke kun børn, der har godt af at holde balanceevnen ved lige, da der især er mange voksne, der senere i livet bliver dårligere til eksempelvis at køre i rutsjebaner i forlystelsesparker. Det skyldes ofte, at børn er bedre til at tumle, lege og slå kolbøtter, mens voksne ofte med alderen sidder mere og mere stille. Med en Wobbel er der dog gode muligheder for at udfordre sig selv med simple balanceøvelser. Det er også muligt at bruge balancebrættet i forbindelse med fitness- og træningsøvelser. Tøv derfor ikke med at besøge www.legebyen.dk og læs mere om de mange muligheder, du og hele familien får med et balancebræt af en lækker kvalitet.

Lad dit barn styrke motorikken med en miljøvenlig Wobbel fra www.legebyen.dk

For børn er det især vigtigt at styrke balanceevnen, da det er med til at give en bedre kropsbevidsthed. Begge dele er en stor del af børns motoriske udvikling, hvilket giver grundlag for at lære helt basale ting som for eksempel at stå på et ben eller at cykle. Med et Wobbel balancebræt er der god mulighed for mange timers sjov for dit barn indenfor, og med de rette forholdsregler er det også muligt at tage balancebrættet med ud. Brættet kan ikke holde til at blive opbevaret ude, men på en varm sommerdag, er det muligt at have brættet med ud på terrassen, når det blot står på et blødt underlag som eksempelvis et tæppe. Brættet fås med filt på undersiden på flere modeller, hvilket både beskytter dit gulv mod ridser og gør brættet behageligt at stå eller sidde på, når det vender med den buede side opad. Du kan desuden tilkøbe både madras og pude, så vippebrættet bliver ekstra komfortabelt at ligge på. Wobbel har et gennemgående stort fokus på at bruge bæredygtige materialer, og derfor får du både OEKO-tex fløjl, vandbaserede farver og FSC-certificeret bøgetræ, når du køber deres produkter. Tøv derfor ikke med at købe et bæredygtigt balancebræt hos Legebyen.dk, der styrker dit barns motoriske evner.