Få den optimale lyd med Steelseries Artics 5

29. juli 2021

Kan du godt lide at game? Leder du efter et headset, som kan give dig den perfekte lydoplevelse, når du spiller? Så bør du prøve Steelseries Artics 5.

Steelseries Artics 5 er et innovativt gaming headset med virtuel 7.1 DTS surroundsound, der giver perfekt lyd fra dine spil. Den har også indbygget markedets måske bedste mikrofon. Tovejs-designet giver dine medspillere klar lyd, samtidig med at baggrundsstøj som eksempelvis klik på tastatur og mus sorteres fra. Steelseries Artics 5 har også USB chat mix dial, som giver dig mulighed for at indstille balancen mellem in-game lyd og chatlyd direkte på headsettet. Med app’en, der er lavet i samarbejde med disse høretelefoner, kan du personliggøre ethvert aspekt af dit Steelseries Artics 5 headset. Du kan med stor fordel gå på opdagelse blandt de mange funktioner, som headsettet kan tilbyde.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her dit Steelseries Artics 5.

Et hav af smarte funktioner med Steelseries Artics 5

Dette headset består bl.a. af en innovativ hovedbøjle, som gør, at den tilpasser sig dit hoved uden at påføre for meget tryk. Det smarte design gør det altså både behageligt og fedt at have disse hovedtelefoner på i længere tid af gangen. Her ser man et simpelt design, som klæder langt de fleste gamere – uanset om du er professionel eller nybegynder. Ørepuderne er lavet i AirWeave stof, der er inspireret af sportstøj og holder dine ører kølige og tørre. Steelseries Artics 5’s belysning giver dig mulighed for at tilpasse headsettet til dit tema og setup. Her kan du vælge mellem 16,4 millioner farver. Steelseries Artics 5 er udstyret med 3.5 mm. stereo mini-jack samt forlængerledning med Y-splitter og single port adapter (USB). Netop derfor kan kan det tilkobles langt de fleste PC’er, konsoller og mobiltelefoner.

Med andre ord, så er der garanti for, at du får det bedst mulige lyd, hver gang du skal game, og du kan med god grund vælge at investere i et headset, som er egnet til gaming – uanset om du er garvet eller grøn gamer.