Det skal du vide, inden du vælger en ny seng?

14. januar 2023

En seng er et vigtigt møbel i alles hjem. Det er her, du skal kunne slappe af, og få din nattesøvn, så du er klar til endnu en dag med gøremål og arbejde. Derfor er det heller ikke helt ligegyldigt, hvad du vælger for en seng, når du skal i gang med at lede efter en. Senge kan være meget forskellige, og derfor kan du nemt finde en seng, der matcher med dine behov. Læs med i denne artikel, og få vores tips til, hvordan du finder den perfekte seng til dig.

Læg dig rigtigt på madrassen:

Hvis du vil være sikker på, at du ligger ordentligt på madrassen, så kan det være en god ide at få din kæreste eller en anden person, som du kender godt, med dig ud, når du skal prøve senge. Det kan godt blive pinligt at bede ekspedienten om at tjekke. Når du synes, at du ligger godt, så skal din hjælper stikke en flad hånd under lænden på dig. Det skal kunne lade sig gøre uden for meget modstand. Dermed ved du, om madrassen støtter din krop korrekt.

En ordentlig seng:

Når du skal indrette dit nye soveværelse, så skal du sørge for at vælge en ordentlig kontinentalseng 140×200. Der findes mange forskellige sengetyper, der passer til alle behov og ønsker. Det kan være, at du døjer med en dårlig ryg og derfor ønsker at lægge mere hævet. Her kan vi anbefale, at du vælger en elevationsseng. Det er en seng, der har mange gode kvaliteter og giver dig muligheden for at justere din liggeposition både ved hovedet og ved benene. Du kan også vælge en klassisk seng, som en kontinentalseng. Det er hvad de fleste har i deres hjem. Det er en seng, der kommer i mange slags størrelser, og derfor kan du også finde en, der passer perfekt til dit soveværelse.

Har du nogle spørgsmål om et af vores produkter eller har du måske bare hjælp til at finde det rigtige produkt, så står vi altid klar til at hjælpe dig og du er altid mere end velkommen til at sende os en mail, så vil vi vende tilbage så hurtigt vi overhovedet kan. Vi elsker indretning og det er vores helt store passion, derfor vil vi også med glæde hjælpe dig, til at træffe den rigtige beslutning i forhold til hvilket møbel der passer bedst ind hos dig. I vores udvalg kan du finde et væld af forskellige senge, som passer ind i moderne hjem. Gå ind på senge-tilbud.dk og find den seng som du har ledt efter på tilbud. Ved at købe en seng på tilbud, så kan du altså spare mange penge. Du vil ofte kunne spare op til 20% på sengen og når sengen koster fra 20.000 kroner, så er det faktisk en del penge du kan spare ved at købe sengen på tilbud.