Bliv klar til jul med Klarborg nisser

28. oktober 2021

Julen er lige om hjørnet. Nogle er endda allerede begyndt at tænke i julemusik, julemad og julepynt. Og det er der ikke noget at sige til. Julen er for mange én af de bedste og mest hyggelige måneder på hele året, og derfor er det også en måned, der skal hygges lidt ekstra om – og det er noget, du kan gøre med Klarborg nisser. Klarborg nisser er nemlig helt perfekte til dig, der ønsker at pynte dit hjem op til jul, således hyggen, atmosfæren og stemningen rigtig kan mærkes. Nisserne er nok nogle af de mest traditionelle og danske på markedet, og ønsker du derfor at skabe en jul, der minder om dem, du holdte i gamle dage? Så er det Klarborg nisser, du skal have fat i. Heldigvis forhandles de mange forskellige steder – se alle de fine Klarborg nisser online her.

 

Klarborg nisser – kendt og elsket siden 1986

De allerførste Klarborg nisser blev introduceret for danskerne helt tilbage i 1986, og de tog med det samme de juleglade danskere med storm. Kollektionen af nisser, trolde og engle udvides fortsat løbende, og der er altid stor efterspørgsel på de populære figurer. Med andre ord: de søde nisser er mindst lige så populære den dag i dag, som de var i 1986 – og det siger lidt om, hvad det er for et produkt, der er tale om. Et produkt af høj kvalitet, et produkt i et flot design og ikke mindst et produkt, der skaber værdi rundt omkring i de danske hjem, når der skal skrues op for julehyggen.

 

Derfor skal du samle på Klarborg nisser

Har du således kastet din kærlighed på de søde Klarborg nisser, så ved du helt sikkert også, at der hvert eneste år udkommer nogle helt nye nisser til samlingen – og i forskellige udgaver. For eksempel udgives der til hver jul nogle nye søde nisserikker, som du kan hænge på dit juletræ. Derudover udkommer de mest populære nisser – nemlig årsnisserne og nisseparrene. Dette er det helt store hit hos de mange Klarborg samlere rundt omkring i landet. Så saml alle dine favoritnisser og placér dem rundt omkring i hele hjemmet – eller lav ét stort nisselandskab. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser.